Zemra-Chat.com - INFO MAGAZINE: Kosova gjashtë vjet Shtet - 17 Shkurt 2014 - KLANKOSOVA.tv
×

Warnung

JUser: :_load: Fehler beim Laden des Benutzers mit der ID: 67

INFO MAGAZINE: Kosova gjashtë vjet Shtet - 17 Shkurt 2014 - KLANKOSOVA.tv

1 0
Emision me Kushtrim Sadikun Tema: Kosova gjashte vjet shtet I ftuar: Arsim Bajrami- Nenshkrues i deklarates se pavaresise, deputet i PDK-se (Gjashte vjet nga 17 shkurti i vitit 2008. Cilat jane arritjet dhe sfidat e shtetesise se Kosoves?)

Video