Zemra-Chat.com - Al Pazar - 27 Qershor 2015 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus

Al Pazar - 27 Qershor 2015 - Pjesa 2 - Show Humor - Vizion Plus

2 0
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Behar Mera e Rudina Dembacaj dhe aktore te tjere te talentuar, ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.

Video