Zemra-Chat.com - DEBAT - Vizita e John Kerry dhe Lufta Antiterror 27.11.2015

DEBAT - Vizita e John Kerry dhe Lufta Antiterror 27.11.2015

2 0

DEBAT - Vizita e John Kerry dhe Lufta Antiterror 27.11.2015

Video