Zemra-Chat.com - Filmi "Militanti" nga Kinematografia Shqiptare - 2

Filmi "Militanti" nga Kinematografia Shqiptare - 2

2 0
KLIKONI LINKUN SI ME POSHTE:
https://www.facebook.com/pages/Kinematografia-Shqiptare/494112627315277?ref=tn_tnmn
JEMI NE FACEBOOK. CDO GJE NGA ARTI SKENIK SHQIPTAR.
FILMA, TEATER, DOKUMENTARE DHE MUZIKE !
Militanti është një film i prodhuar në Shqipëri në vitin 1984.
Regjia: Piro Milkani, Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Kujtim Laro.
Aktorët në role

Timo Flloko........ Visar Shundo
Agim Shuke........ Musai
Artur Gorishti........ Marku
Margarita Xhepa........ Nëna e Visarit
Thimi Filipi........ babai i Visarit
Arta Shapllo........ motra e Visarit
Edmond Mëhilli........ Jusufi,kryetari i ballit
Ylli Demneri........
Niko Kanxheri........
Petrit Malaj........ Prenga
Kostaq Nika........
Arben Kruta........
Tatjana Leska........
Ndrek Prela........ Idrizi
Violeta Sekuj........
Elez Kadria........ Ndrec Kola, majori i xhandarmarisë
Nefail Piraniqi........

Video