Zemra-Chat.com - Filmi "SHOK" - filmi i pare shqipetar i nominuar per cmimin "Oskar"

Filmi "SHOK" - filmi i pare shqipetar i nominuar per cmimin "Oskar"

1 0

- Filmi eshte bazuar ne ngjarje te vertet, ku Petriti rastesisht ndalon ne rruge dhe shef para tij nje biciklete qe atij i kujton te kaluaren e tij ne kohen e luftes te viteve 98-99 gjate luftes ne Kosove kunder forcave Serbe.
- Nje film shum i bukur per tu ndjekur dhe shume domethenes.

Video