Zemra-Chat.com - Flori Mumajesi - Nallane ft. Vicky Dj

Flori Mumajesi - Nallane ft. Vicky Dj

2 0
Lyrics : Flori Mumajesi
Composer : Flori Mumajesi
Production : Threedots

https://instagram.com/iamflorimumajesi
https://www.facebook.com/florimumajesi
https://www.facebook.com/vikkraja
https://www.facebook.com/threedotsalbania

KE VESH NALLANE
DHE BO FILOZOFI NË PËR MIHANE
NËSE KE MENU SE MU M’NALEEEEE
MU NUK M’NALIN DOT 40 SI TY
M’VJEN KEQ PËR TY

HILET I BONE
DHE NË FUND JA FUTE VETES TANE
NËSE KE MENU SE COOL U BONE
SHUMË TI KE GABU
MOS U MERR ME MU

TA DU SHUMË MAMIN
MAMIN TA DU SHUMË OOO

RESPEKT PËR MAMIN
PO PËR TY RESPEKT JO

PYETE PAK MAMIN
SE DHE AJO M’DO

“ÇA DO THOTË PËR MU
“ÇA DO THOTË PËR MU

SA KEQ U BONE
DHE SA SHPEJT E NXORRE FTYRËN TANEEE
GJAKUN TËND TË KUQ TË ZI E BANNNE
PSE TË DJEG PËR MU KAQ SHUMË SE DI
PO KUSH JE TI

A THU ÇA BONE
KUR U BONE TI ME DHON LEKSIONE
MË MIRË RRUJE NERIN E SHPIS TON`E
MOS U MERR ME MU
MOS U MERR ME MU

TA DU SHUMË MAMIN
MAMIN TA DU SHUMË OOO

RESPEKT PËR MAMIN
PO PËR TY RESPEKT JO

PYETE PAK MAMIN
SE DHE AJO M’DO

“ÇA DO THOTË PËR MU
“ÇA DO THOTË PËR MU

https://instagram.com/iamflorimumajesi
https://www.facebook.com/florimumajesi
https://www.facebook.com/vikkraja
https://www.facebook.com/threedotsalbania
http://www.vevo.com/watch/QMGR31512520

Video