Zemra-Chat.com - FLUTURAKET Seria 1 " Ndihmo Shokun " film vizatimor per femije.

FLUTURAKET Seria 1 " Ndihmo Shokun " film vizatimor per femije.

2 1
"Fluturaket" eshte nje serial me filma vizatimor per femije ne gjuhen Shqipe, me qellim edukimin e brezit te ri.
Si vazhdim i iniciatives Kolopucat epe epe erdhi dhe zhvillimi i serialit te ri.
Seria e pare. Fluturaket shkojne per nje udhetim ne ishull dhe atje dicka ndodh.
Tomka bashke me Benin, Tilin, dhe Saren do te shfaqen ne shume Aventura nga te cilat do te nxjerin dhe mesime ashtu siç ndodh dhe ne jeten reale.

Ju falenderojme qe na ndiqni.
A2PT

Fluturaket is a cartoon for children in Albanian where kids can get an entertaining experience and also educative one. This cartoon with planes for children is the work of a small team with a great passion.

Video