Zemra-Chat.com - Fluturaket seria 2 Të jemi gjithmon ne ndihme te njerezve

Fluturaket seria 2 Të jemi gjithmon ne ndihme te njerezve

2 0
Kolopucat Tv vjen me serine e dyte te Fluturakeve " Te jemi gjithmon ne sherbim te njerezve" Filmi eshte defryes dhe ka nje mesazh edukativ. Fluturaket kete here I gjenden ne ndihme njerezve, duke shuar zjarrin qe kishte rene ne nje dyqan ne qytet. Ju urojm, Shikim te kendshem.

Video