Zemra-Chat.com - Glauk Konjufca dhe Shpend Ahmeti në "Jeta në Kosovë"

Glauk Konjufca dhe Shpend Ahmeti në "Jeta në Kosovë"

1 0

Glauk Konjufca dhe Shpend Ahmeti në emisionin "Jeta në Kosovë" në RTK. 19/01/2012

Video