Zemra-Chat.com - Kenge dhe Vjersha bashke me Alfabetin A B C, Compilation

Kenge dhe Vjersha bashke me Alfabetin A B C, Compilation

2 0
Kenge dhe Vjersha me kater seri te gjitha bashke dhe Shkronjat A B C nga Alfabeti Shqip.

Kenge dhe Vjersha eshte nje film vizatimor per femije me kenge per femije dhe vjersha te ndryshme. Bashke me kenget per femije jane dhe tre shkronjat e para te Alfabetit Shqip A B C.

Na ndiqni ne Kolopucat.tv me Kolopucat epe epe.


I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)

Video