Zemra-Chat.com - Kojshia Show - Emisioni 66 (08.05.2016)

Kojshia Show - Emisioni 66 (08.05.2016)

2 1

Ne studio:
Ramiz Kelmendi (ETC)
Elona Leka
Ansambli i kengeve dhe valleve " Lahuta e Malsise"

Video