Zemra-Chat.com - Lojra per femije Seria 1 " Vinçi "

Lojra per femije Seria 1 " Vinçi "

2 0
Lojra per femije eshte nje serial ku lodrat per femije perdoren per te zhvilluar fantazine e femijeve si dhe per te mesuar fjalet magjike Faleminderit dhe Te Lutem.

Lojra per femije zhvillohet duhet hapur lodra te ndryshme per femije si makina, trena, vinç, etj.

Lodrat jane nje nga kenaqesite me te medha te femijeve dhe ne mundohemi qe te sjellim kete ne nje menyre sa me te bukur dhe edukative.

Faleminderit dhe si gjithmone presim verejtje dhe keshilla.

A2PT

Video