Zemra-Chat.com - MESHIRA Film (Official AlbanianDream Film)

MESHIRA Film (Official AlbanianDream Film)

1 1

Mëshira Film i zhandrit Aksion-Krim.

Një Agjent sekret i shtetit rrezikon jetën e tij për ta hetuar një Politikan. I cili supozohej se kishte bërë krime shumë të rënda.
Politikani i cili quhej Tiran Bekaj pas një kohe bashkpunimi me Agjentin Sekret, pa se disa nga dokumetet e tij të cilat ishin të mbushura me informacione të punëve ilegale mungonin.
Dhe mendja i shkoi vetëm te një person. Tek Agjenti Sekret i cili quhej Yllor.
Tiran Bekaj si një Politikan i pamëshirshëm dha urdhër të menjëhershëm që ta vrisnin Yllorin dhe dokumetet ti mernin nga ai.

Por sa ishin të zot njerëzit e tij, ta shpëtonin Tiran Bekajn nga kjo kurthë e Agjentit Sekret Yllorit mbetet të shihet në film.

E një gjë dihej sigurt. Pamvarësisht se sa jetë njerëzish do të kushtonte, Tiran Bekaj nuk do të ndalej derisa ti merrte ato dokumente në duart e tij.

Video