Zemra-Chat.com - n'Za #20 , i ftuar Gold AG 16.04.2016

n'Za #20 , i ftuar Gold AG 16.04.2016

0 0

- Dren Kaleci dhe Jeton Gjakova nga BPE flasin per "Bllokat Battle".
- Ne rubriken Modë: Vlora Neziri dhe Kaltrina prezantojne koleksionin e ri "Man or Women"
-Prapa Kuintave me aktoren Makfire Miftari.Producente e emisionit: Shkurte Hyseni
Prezantuese dhe Gazetare: Egzona Rafuna
Gazetare: Rozi Kryeziu
Kamera: Ardiy Bicaj & Gramoz Ademi
Montazha: Mellani Qela Devexhiu & Egzona Rafuna
Realizimi: RTK

Facebook: NZa RTK

Video