Zemra-Chat.com - NAMAZI - Si të falemi, të gjitha hapat
×

Warnung

JUser: :_load: Fehler beim Laden des Benutzers mit der ID: 67

NAMAZI - Si të falemi, të gjitha hapat

2 0
TË MËSOHEMI SHPEJT DHE LEHTË TË FALIM NAMAZIN. PËR 15 MINUTA, MËSO ABDESIN DHE FALJEN E NAMAZIT PËR TË GJITHA KOHËT.

Video