Zemra-Chat.com - Ndodhi e vërtet që rrënqeth zemrat! - Mëshira & Fuqia e Allahut

Ndodhi e vërtet që rrënqeth zemrat! - Mëshira & Fuqia e Allahut

5 1

LIKE: www.facebook.com/AbuProductiveALB?ref=hl
SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/user/lindimantigjili

Lejohet shpërndarja e linkut dhe jo ringarkimi i videos nëpër kanale tjera!!!

SHËNIM:
Asnjë nga pikëpamjet/mendimet/qëndrimet e shprehura/paraqitura nga folësit nuk shprehin domosdoshmërisht pikëpamjet e AbuProductive Alb apo projekteve të tjera që mund të kenë ose kanë për qëllim të bëjnë. AbuProductive Alb dhe bashkëpunëtorët nuk mbrojnë as nuk justifikojnë asnjë aktivitet të paligjshëm ndaj ndonjë individi/personi apo komuniteti.

Video