Zemra-Chat.com - Odeon 116, 18.04.2015 Sofija dhe Studenti hajn shpulla

Odeon 116, 18.04.2015 Sofija dhe Studenti hajn shpulla

0 0
Odeon Show // Çdo të Shtunë në ora 22:30 vetëm në RTV 21

Moderator: Naim Abazi

Te drejtat per YouTube i mbron OnAirFM:

https://www.facebook.com/onairfmnetwork

Video