Zemra-Chat.com - Odeon 175 Ilir Shaqiri dhe Nikolle Nikprelaj Balade per Sali Manin

Odeon 175 Ilir Shaqiri dhe Nikolle Nikprelaj Balade per Sali Manin

2 1
Odeon Show // Çdo të Shtunë në ora 22:30 vetëm në RTV 21

Moderator: Naim Abazi

Te drejtat per YouTube i mbron OnAirFM:

https://www.facebook.com/onairfmnetwork

Video