Zemra-Chat.com - Odeon 176 Sofija han per Ramazan tinez dhe ETC

Odeon 176 Sofija han per Ramazan tinez dhe ETC

1 1
Odeon Show // Çdo të Shtunë në ora 22:30 vetëm në RTV 21

Moderator: Naim Abazi

Te drejtat per YouTube i mbron OnAirFM:

https://www.facebook.com/onairfmnetwork

Video