Zemra-Chat.com - Odeon 177 Tukulukat Analista Sportiv dhe Arbnora Ademaj

Odeon 177 Tukulukat Analista Sportiv dhe Arbnora Ademaj

2 1

Odeon Show // Çdo të Shtunë në ora 22:30 vetëm në RTV 21

Moderator: Naim Abazi

Te drejtat per YouTube i mbron OnAirFM:

https://www.facebook.com/onairfmnetwork

Video