Zemra-Chat.com - PROFETI I FUNDIT MUHAMEDI a.s (film vizatimor dubluar në Shqip)

PROFETI I FUNDIT MUHAMEDI a.s (film vizatimor dubluar në Shqip)

2 1

Shikojeni dhe Shpërndajeni (Share) tek miqtë & shokët tuaj.

----------------------------------------­------------------------------------
Ju lutemi të na përfshini në duat (lutjet) tuaja :)
Please include us in your Du'a :)

Na vizitoni në / Visit Us on :
Facebook: https://www.facebook.com/AbuProductiveALB - LIKE
Youtube: https://www.youtube.com/user/lindimantigjili - SUBSCRIBE


SHPËRNDAJENI - Por kusht është që të MOS ndryshohet asgjë në video, as t'i shtohet asaj diçka (llogo etj) e as ti pakësohet (shkëputet) diçka!


SHËNIM:
AbuProductive Alb dhe bashkëpunëtorët nuk mbrojnë as nuk justifikojnë asnjë aktivitet të paligjshëm ndaj ndonjë individi/personi apo komuniteti.lindimantigjili , AbuProductiveALB , Abu Productive , AbuProductive ,Seria Frymezim , Inspiration Series, Xhamia, Shpallja Hyjnore, Revelata Fundit, Islami, Feja, religjioni, Dashuria Allahut, Krijuesi, Kurani, Qur'an, Recitation, God, Zoti, Kaaba, One God, Shqiptar Musliman, Fuqia Krijuesit, Nje Zot, Bibla dhe Kurani, Shqip, Namazi....

Video