Zemra-Chat.com - Rikthimi i "Al Pazar" - News, Lajme - Vizion Plus

Rikthimi i "Al Pazar" - News, Lajme - Vizion Plus

1 0
http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Spektakli Al Pazar ne Vizion Plus sjell humor argetim por dhe nostalgji.

Video