Zemra-Chat.com - Sabri Fejzullahu - Jam shume keq

Sabri Fejzullahu - Jam shume keq

0 0
Sabri Fejzullahu - Jam shume keq
Teksti dhe Muzika: Kreshnik Avdiu
Orkestrimi: Arti Rec

Website: http://onima.co
Facebook: http://smarturl.it/ONIMA

Video