Zemra-Chat.com - Shoferi nga Korça - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus

Shoferi nga Korça - 22 Shkurt 2014 - Al Pazar - Vizion Plus

2 1
http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/albanianpazar
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Show, humor dhe shume argetim ne Al Pazar.

Video