Zemra-Chat.com - The White Tiger HD titra shqip

The White Tiger HD titra shqip

1 0
The White Tiger HD titra shqip

Pasi me shumë vështirësi i mbijeton vdekjes kur përballet me një Tank “Tiger të Bardhë” misterioz, ushtari i Ushtrisë së kuqe Ivan fiksohet për ta gjetur dhe ta shkatërrojë atë.

Video