Zemra-Chat.com - Vendoset flamuri kombëtar në kufi me Serbinë
×

Warnung

JUser: :_load: Fehler beim Laden des Benutzers mit der ID: 67

Vendoset flamuri kombëtar në kufi me Serbinë

1 0
Është e çuditshme se si në të gjithë Kosovën, në të gjitha institucionet dhe sheshet e vendit është vendosur në mënyrë masive flamuri kombëtar, madje dhe Kryeministri e Presidentja janë duke marrë pjesë në aktivitete ku nderohet ai, e i vetmi vend ku u ndalua të vendosej flamuri kombëtar shqiptar është pikërisht kufiri përballë Serbisë. Hashim Thaçi duhet ta dijë që nuk ka nevojë ta drejtojë flamurin kombëtar përballë Sali Berishës por përballë Serbisë. 26 Nëntor 2012 Lëvizja VETËVENDOSJE!

Video